Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Τον δρόμο στην άκρα δεξιά έστρωσε η "πολιτική ορθότητα" και η υποταγμένη στον νεοφιλελευθερισμό (κεντρο)αριστερά

Στη Φύση δεν υπάρχει "κενό", διδάσκει ο Αριστοτέλης.

Το "κενό" που άφησαν πρώτα οι σοσιαλδημοκράτες και ύστερα η "θολοκουλτουριάρικη" αριστερά, υποτασσόμενοι στην ηγεμονία του νεοφιλελευθερισμού, έρχεται ταχύτατα και πληρώνει (συμπληρώνει), δηλαδή καταλαμβάνει, η άκρα δεξιά.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Όσοι δεν διδάχτηκαν από την ιστορία είναι καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη.

Μόνο καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως δεν υπάρχει "λάθος". Τι εννοώ;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι στρατιές ασπόνδυλων γραφειοκρατών που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα τοποθετήθηκαν "κατά λάθος".

Το μόνο που μπορώ κάπως να υποθέσω είναι ότι οι οπαδοί της "πολιτικής ορθότητας", αυτά τα χυδαία αμετροεπή ερμαφρόδιτα υβρίδια του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της άκρατης "φιλανθρωπίας", χρησιμοποιήθηκαν ως χρήσιμοι ηλίθιοι (κι ως πραγματικοί ηλίθιοι) για να στρώσουν τον δρόμο στην άκρα δεξιά που οι λαοί ήδη υποδέχονται ως σωτήρα απέναντι σε μια αριστερά του "κώλου", με το συμπάθειο, που όχι μόνο δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλά αδυνατεί να απαντήσει και στις ανάγκες των ανθρώπων.

Απέναντι στην αριστερά του "κώλου", δηλαδή την αριστερά του πολιτιστικού μαρξισμού και της "πολιτικής ορθότητας", οι λογικοί άνθρωποι οφείλουν να βρουν, να ανακαλύψουν, την πραγματική Αριστερά, την Πατριωτική Αριστερά του Ορθού Λόγου, που πάντοτε υπερασπιζόταν λαό και πατρίδα ως κάτι αδιαίρετο απέναντι στους βρικόλακες της ανθρωπότητας.

Η ευτυχία των ανθρώπων δεν βρίσκεται στα άκρα-δεξιά, στα άκρα-νεοφιλελέ, στα άκρα-αριστερά, στα δόγματα που γεννούν τυραννίδες.

Στα άκρα, να θυμάστε, κατοικεί το περιθώριο, οι αντικοινωνικοί, οι εχθροί των ανθρώπων, οι ολιγάρχες.

Αυτοί έχουν "πιάσει" μετερίζια στα άκρα.

Εμείς, οι πολλοί, έχουμε μόνο τον Ορθό Λόγο για να πορευτούμε με ασφάλεια, εάν επιθυμούμε να συνυπάρξουμε με αμοιβαίο σεβασμό, με όλες τις διαφορές και διαφορετικότητές μας, με ισονομία, αδελφοσύνη, αλληλεγγύη δηλαδή, εάν πράγματι αυτό που επιθυμούμε είναι κοινωνίες και όχι ζούγκλες.

Δεν χαίρομαι που η ακροδεξιά φαίνεται ικανή να γκρεμίσει τη νεο-σοσιαλ-φιλελέ τυραννία των Βρυξελλών γιατί γνωρίζω ότι θα την αντικαταστήσει με τη δική της "παραδοσιακή" τυραννία.

Αλλά δεν μπορώ και να σιωπώ μπροστά στην εγκληματική αμέλεια της σοσιαλδημοκρατίας και της αριστεράς του πολιτιστικού μαρξισμού που έθρεψαν όλα αυτά τα τέρατα.

Εύχομαι να μην έρθει η εποχή που οι άνθρωποι της Λογικής θα καίγονται ξανά στις πυρές γιατί απλά δεν κατάλαβε τι ήθελαν να πουν ένας αγράμματος, ηλίθιος και απαίδευτος ανακριτής με περιορισμένο λεξιλόγιο και ανύπαρκτη σκέψη.

Ένας ηλίθιος ιεροεξεταστής, που τα ξέρει (πάντα) όλα όταν ο Σωκράτης δεν γνώριζε τίποτα...

1 σχόλιο: