Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα...

Το ιστορικό ξεκαθάρισμα είναι γεγονός...

Οι νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές "σοσιαλδημοκράτες" (Βενιζέλος, "58" και λοιπά θολοκουλτουριάρικα τσογλάνια) διαλύουν ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ξηλώνουν τη λέξη "σοσιαλισμός" από την ταμπέλα τους, αφού πρώτα την ταλαιπώρησαν και την εξευτέλισαν και προχωρούν στη δημιουργία του γερμανόδουλου αποκόμματός τους.

Οι πατριωτικές σοσιαλιστικές δυνάμεις, που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία στον δημοκρατικό κόσμο, οφείλουν τώρα να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της εποχής και να ενωθούν σε ένα νέο, μεγάλο δημοκρατικό και σοσιαλιστικό κόμμα, πιστό και αφοσιωμένο στις διαχρονικές αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας, Κοινωνικής Απελευθέρωσης και Πραγματικής Δημοκρατίας.

Η πρότασή μου: Οι λαϊκές δυνάμεις και τα στελέχη που έχουν συστήσει τα κόμματα και κινήσεις "Κοινωνική Συμφωνία", "Δραχμή", "Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα", "Κίνηση των 75", "Αριστερή Πρωτοβουλία", "Χρέος μας - Προσκλητήριο για τη Συγκρότηση του Σοσιαλιστικού Χώρου", "ΔΗΚΚΙ", "ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ" να προσέλθουν άμεσα σε συνεννόηση για τη συγκρότηση ΚΟΙΝΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ και ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, με πυλώνες την αυτοδύναμη πρωτογενή ανάπτυξη, το εθνικό νόμισμα και τη μεταπολίτευση που θα οδηγήσει σε πολίτευμα Πραγματικής - Συμμετοχικής Δημοκρατίας.

Όταν η πατρίδα χάνεται, ο λαός υποδουλώνεται και το έθνος βρίσκεται αντιμέτωπο με τη γενοκτονία, οι σοσιαλιστές οφείλουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για Ελευθερία - Ισονομία - Αλληλεγγύη με αυτοθυσία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό και την ανθρωπότητα.

Εάν δεν υψωθεί ΤΩΡΑ ως ανάχωμα η δημοκρατική πατριωτική σοσιαλιστική κοινωνία όχι μόνο απέναντι στον γερμανικό ιμπεριαλισμό αλλά και στις μυλόπετρες των ιδεολογικών άκρων, να είστε βέβαιοι ότι τα δεινά που θα πέσουν πάνω στην πατρίδα δεν θα έχουν ιστορικό προηγούμενο...

Τραγωδίες που μας στιγμάτισαν στην μακραίωνη ιστορία μας, όπως η ρωμαϊκή κατάκτηση, οι γερμανικές επιδρομές της ύστερης αρχαιότητας, η οθωμανική υποδούλωση, η μικρασιατική καταστροφή, θα μοιάζουν "πταίσματα" μπροστά στην ολοκληρωτική γενοκτονία που μας επιφυλάσσουν οι διαχρονικοί μισάνθρωποι, οι ορκισμένοι εχθροί του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού.

Ο αγώνας μας είναι εθνικός και κοινωνικός, ο αγώνας μας είναι πανανθρώπινος. Πρόμαχοι της Αρετής και της Δημοκρατίας απέναντι στη βαρβαρότητα και στην τυραννία, πρόμαχοι του Ορθού Λόγου απέναντι στις ά-λογες δυνάμεις του χάους, πρόμαχοι της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΙΣΟΤΗΤΑΣ και της ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου