Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Επιτέλους! Κάποιος να συμμαζέψει τον Μητροπολίτη Πειραιώς!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ "απειλεί" με αφορισμό βουλευτές εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία που φέρεται ότι προτίθεται να προωθήσει η Κυβέρνηση για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» και στα ομόφυλα ζευγάρια ή την αντίστοιχη πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάτι θεμελιώδες: Στη Δημοκρατία ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ είναι ο ΛΑΟΣ και όχι ο Θεός!

Στη Δημοκρατία οι παπάδες και ο υπόλοιπος συρφετός ρασοφόρων κηφήνων μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα, ως πολίτες, αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πολιτεύονται ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ούτε να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ στο όνομα του Θεού!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς συχνά έχει εμπλακεί στα δημόσια πράγματα όχι ως πολίτης, που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, αλλά ως Ιεράρχης - Αρχιερέας.

Ο καισαροπαπισμός του συγκεκριμένου αρχιερέα πρέπει να απασχολήσει επιτέλους την Ιερά Σύνοδο της Ελλαδικής Εκκλησίας και να τον συμμαζέψει.

Εάν η Ι.Σ. δεν είναι πρόθυμη να τον πειθαρχήσει, τότε οφείλει η Δημοκρατία να τον βάλει στη θέση του και ως δημόσιος υπάλληλος που είναι, ή να υπακούσει στο Σύνταγμα και στο Πολίτευμα, ή να καθαιρεθεί!

Είναι απαράδεκτο στον 21ο αιώνα να απειλούνται με αφορισμό βουλευτές και πολίτες για τις απόψεις τους!

Υ.Γ. Για να αντιληφθείτε πόσο υποκριτής και δημαγωγός είναι ο συγκεκριμένος, δεν απείλησε ποτέ με αφορισμό τους βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια (και καταδίκασαν το λαό μας στη δυστυχία), εκεί ήταν... γατάκι! Το σύμφωνο συμβίωσης τον πείραξε, το οποίο -στην τελική- δεν είναι γάμος! Αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ δεν του πέφτει λόγος ούτε θεολογικός, ούτε φιλοσοφικός, ούτε πολιτικός!

Υ.Γ.2. Βεβαίως, να υπογραμμίσω για να μην παρεξηγηθώ, ότι στη χώρα μας δεν υφίσταται πραγματική δημοκρατία, αλλά ένα θέατρο του παραλόγου, στο οποίο και ο κάθε παρανοϊκός ρασοφόρος έχει τον ρόλο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου