Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Αρκετά με τη διαχρονική κοροϊδία των Ρώσων! Ούτε "σύμμαχοι" είμαστε, ούτε "αδέλφια"...

Αρκετές φορές μας πούλησαν στη νεώτερη ιστορία μας οι Ρώσοι.

Οι Ρώσοι δεν είναι σύμμαχοι, ούτε φίλοι, είναι λυσσασμένοι Σκύθες, που χρησιμοποιούν διαχρονικά την Ορθοδοξία ως προπαγάνδα για να παριστάνουν τα "αδέλφια" μας (αλήθεια, από πότε αυτή η επιμειξία Βίκινγκς και Σλάβων είναι αδέλφια μας, αυτό μόνο ο Λιακόπουλος μπορεί να το απαντήσει και τίποτα ημίτρελοι καλόγεροι στο Άγιο Όρος).

Αλλά δεν χρειάζεται να πάει κανείς μακριά: θυμηθείτε τον άθλιο ρόλο που έπαιξαν (ή μάλλον δεν έπαιξαν) πριν λίγο καιρό στην Κύπρο, θυμηθείτε τον γελοίο Πούτιν που έλεγε στους Ρώσους επιχειρηματίες να μην επενδύουν στην Ελλάδα!

Σκεφθείτε ότι πληρώνουμε ακριβότερα το φυσικό αέριο στην Ευρώπη από οποιαδήποτε άλλη χώρα, το φυσικό αέριο που μας δίνουν τα "αδέλφια" μας οι Ρώσοι!

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι ο Πούτιν με τη Μέρκελ είναι σύμμαχοι...

Και τώρα ήλθε ο Λαβρόφ στην Αθήνα να μας πει ότι "η Ρωσία θα είναι σύμμαχος σε μια ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα!".

Ρε άντε από εκεί, ξεπλυμένο (και όχι "ξανθό") γένος, άντε στη Μέρκελ σας νούμερα, δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από αχρείους και θρησκόληπτους μουζίκους που παριστάνουν την υπερδύναμη όταν δεν ασχολούνται με βρώμικες μπίζνες, μαφίες και δεν σταυροκοπιούνται για άφεση στις Εκκλησίες!

Ρώσοι σας μάθαμε! Από το 1768 (Ορλωφικά) μας χρησιμοποιείτε και στη συνέχεια μας πετάτε! Ούτε αδέλφια μας είστε, ούτε τίποτα κοινό έχουμε...

Τζάμπα μάγκες είστε, υπαλληλάκια των Γερμανών και αλαζονικοί βλάκες των στεπών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου